BASE Advocaten Rotterdam

Franchise

In franchiserelaties kunnen geschillen ontstaan. Bijvoorbeeld over omzet- en winstprognoses of internetverkopen. BASE is bij uitstek in staat u hierin bij te staan. Zowel met advies als met juridische bijstand voor een rechter of arbiter. Procederen in deze kwesties vraagt om meer dan alleen kennis van het franchiserecht. Het gaat om de vraag hoe het doel het beste bereikt kan worden. Op basis van onze expertise over commerciële contracten en onze diepgaande proceservaring zijn wij in staat de juiste processtrategie voor uw zaak te bepalen en uit te voeren. Op dit moment volgt BASE de ontwikkelingen rondom het wetsvoorstel Franchise (verankering NFC in het Burgerlijk Wetboek). BASE kan u over de gevolgen daarvan informeren en adviseren.

Vragen over Franchise

Mocht u vragen hebben, advies willen of bijstand nodig hebben aangaande dit onderwerp, neemt u dan contact op met de sectie Corporate & Commercial Litigation.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Nieuws

23/02
2021
Door recente rechtspraak kan (wederom) verwarring zijn ontstaan over de toets die de kantonrechter moet hanteren wanneer om vervangende toestemming wordt gevraagd. Deze...
Lees meer
26/01
2021
In het Financieel Dagblad staat vandaag (26 januari 2021) een artikel met de kop "Werkgever mag relschopper niet de laan uitsturen". Deze kop wekt ten onrechte de suggestie dat...
Lees meer
22/01
2021
Eerder berichtten wij u over het verval van de maatregel over de vaste onbelaste reiskostenvergoeding bij thuiswerken per 1 januari 2021. In december 2020 heeft het kabinet...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Franchise - BASE Advocaten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.