BASE Advocaten Rotterdam

Arbeidsvoorwaarden

In een arbeidsovereenkomst wordt doorgaans veel geregeld. Gedacht kan worden aan: loon, vakantiedagen, arbeidstijden, kledingvoorschriften, het recht op opties, maar ook bijvoorbeeld aan een verplichting tot geheimhouding of een verbod om naast het werk andere activiteiten te verrichten. Het opstellen en beoordelen van arbeidsovereenkomsten behoort uiteraard tot de dagelijkse praktijk.

Geschil over Arbeidsvoorwaarden

Daarnaast adviseren en procederen de advocaten van BASE inzake (potentiele) geschillen over arbeidsvoorwaarden. Daarbij kan worden gedacht aan een geschil over de nakoming van een bepaalde arbeidsvoorwaarde, maar ook inzake een wijziging van arbeidsvoorwaarden. Dit kunnen uiteraard ook arbeidsvoorwaarden betreffen die collectief zijn geregeld in een cao.

Vragen over Arbeidsvoorwaarden

Mocht u vragen hebben, advies willen of bijstand nodig hebben aangaande dit onderwerp, neemt u dan contact op met de sectie Arbeidsrecht.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Nieuws

22/01
2021
Eerder berichtten wij u over het verval van de maatregel over de vaste onbelaste reiskostenvergoeding bij thuiswerken per 1 januari 2021. In december 2020 heeft het kabinet...
Lees meer
19/01
2021
Momenteel geniet de bestuurder van een stichting meer ontslagbescherming dan een bestuurder van een NV of BV. Met de inwerkingtreding van de Wet Bestuur en Toezicht...
Lees meer
19/01
2021
BASE heeft vacatures. Neem contact op met Marlotte Reckers voor meer informatie.
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Arbeidsvoorwaarden - BASE Advocaten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.