BASE Advocaten Rotterdam

V A C A T U R E

OUTSTANDING AND SOME HUMOUR?

Voor de sectie Corporate & Commercial Litigation zoeken wij

JURIDISCH MEDEWERKER(S) / ADVOCAAT-STAGIAIR(ES)

(fulltime)

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

 • Een (bijna) afgeronde studie rechten met een master civiel recht en/of ondernemingsrecht
 • Eigen(wijs) en gedreven
 • Affiniteit met de procespraktijk
 • Winnaarsmentaliteit
 • Relativeringsvermogen & humor

WAT BIEDEN WIJ JOU?

 • Opleiding tot een uitstekende advocaat in de civiel- en ondernemingsrechtelijke procespraktijk
 • Prettige balans werk & privé
 • Eén team
 • Geweldige kantoorgenoten

Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar: marlotte.reckers@baseadvocaten.nl.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

V A C A T U R E

Voor de sectie Corporate & Commercial Litigation zoeken wij een

PERSONAL ASSISTANT

(32 uur)

Ben jij de veelzijdige duizendpoot, die het overzicht bewaart, snel kan schakelen en energie krijgt van organiseren? Wil jij bijdragen aan een succesvol team met enthousiaste en gedreven collega’s, waar ook plezier hebben met elkaar belangrijk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn een jong en ambitieus Rotterdams no-nonsense advocatenkantoor, gespecialiseerd in arbeidsrecht en corporate & commercial litigation. Professionaliteit, kwaliteit en persoonlijke aandacht vinden wij belangrijk naar onze cliënten toe.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

 • Je hebt een afgeronde secretaresseopleiding
 • Werkervaring als juridisch secretaresse bij een advocatenkantoor is een pré
 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands
 • Je kunt goed overweg met Microsoft Office
 • Je bent leergierig en een aanpakker
 • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding
 • Je bent beschikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv naar office@baseadvocaten.nl of stel je vragen aan Tanja of Daniëlle.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

17/08
2021
De waarheid verzwijgen is goud begraven. Die uitdrukking kan ook opgaan in civiele procedures, zo toont een recente uitspraak van de Hoge Raad die aanleiding geeft voor een...
Lees meer
09/08
2021
Afgelopen december schreef ik al over het kort geding over een overnamecontract tussen Corendon en Sunweb (zie " COVID-19 en commerciële contracten: een voorbeeld uit de...
Lees meer
29/06
2021
Met oudere werknemers afspraken maken over uitdiensttreding onder toekenning van een vergoeding kan de werkgever duur komen te staan. De belastingdienst hanteert namelijk een...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Carrière - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord