BASE Advocaten Rotterdam

V A C A T U R E

ADVOCAAT-MEDEWERKER

(fulltime)

Voor de uitbreiding van onze sectie Corporate & Commercial Litigation zijn wij op zoek naar een (beginnend) advocaat-medewerker met twee tot vier jaar werkervaring in het ondernemingsrecht en/of verbintenissenrecht. Heb jij affiniteit met procederen en ben jij klaar voor de volgende stap in je advocatencarrière? Dan maken wij heel graag kennis met je. Bij BASE Advocaten werken we iedere dag aan uitdagende zaken. Dan doen we in een informele én professionele werkomgeving met oog voor een goede balans tussen werk en privé. Ons team is gezellig, sociaal en houdt van humor.

WAT ZOEKEN WIJ IN JOU?

Een enthousiaste, ondernemende en collegiale advocaat met:

 • Een civiel- en/of ondernemingsrechtelijke master
 • Twee tot vier jaar werkervaring in het ondernemings- en/of verbintenissenrecht, opgedaan bij een nichekantoor of (middel)groot advocatenkantoor
 • (Voldoende) ervaring met burgerlijk procesrecht en affiniteit met procederen
 • De wil om het beste uit iedere zaak te halen en telkens beter te worden
 • Uitstekende communicatieve en taalkundige vaardigheden, zowel in het Nederlands en het Engels
 • Een gezonde dosis relativeringsvermogen en een flinke dosis humor

WAT BIEDEN WIJ JOUW?

 • Een informele, sociale en professionele werkomgeving
 • Marktconforme arbeidsvoorwaarden
 • Een goede balans tussen werk en privé
 • Een gezellig team
 • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding;
 • Een uitdagende en dynamische praktijk

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Stuur je motivatiebrief, CV en cijferlijst naar Marlotte Reckers via marlotte.reckers@baseadvocaten.nl

V A C A T U R E

LEGAL ASSISTANT

(24-32 uur)

Heb jij ervaring als juridisch secretaresse? Ben jij de veelzijdige duizendpoot, die het overzicht bewaart, snel kan schakelen en energie krijgt van organiseren? Wil jij bijdragen aan een succesvol team met enthousiaste en gedreven collega’s, waar ook plezier hebben met elkaar belangrijk is? Dan zijn wij op zoek naar jou! BASE Advocaten is een middelgroot jong en ambitieus Rotterdams no-nonsense advocatenkantoor. Ons kantoor heeft 20 medewerkers, bestaat 17 jaar en bevindt zich op een prachtige locatie met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wij werken met passie en ambitie binnen de juridische branche voor meerdere secties, waaronder Arbeidsrecht en Corporate & Commercial litigation. Als Legal Assistant kom je te werken binnen een hecht team: er wordt hard gewerkt maar ook zeker hard gelachen! Het hechte team zorgt ervoor dat er een fijne en informele sfeer heerst.

FUNCTIE OMSCHRIJVING?

Als Legal Assistant ben jij verantwoordelijk voor het organisatorische en secretariële deel van de praktijk. Op alle mogelijke manieren voer jij ondersteunende werkzaamheden uit voor de advocaten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent degene die het team geheel kan ontzorgen. Je pikt nieuwe werkzaamheden snel op, bent communicatief sterk en nauwkeurig. Verder kan je denken aan taken als:

 • onderhouden van contact met alle betrokken partijen is vanzelfsprekend voor jou;
 • inkomende en uitgaande telefoon en correspondentie beheer jij;
 • je redigeert en verwerkt juridische stukken;
 • je kan als geen ander de agenda beheren en doet de termijnbewaking;
 • dossier- en archiefbeheer valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Wat zoeken we in jouw?

 • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
 • Je kunt goed overweg met MS Office (Outlook, Word, Powerpoint, Excel);
 • Je bent leergierig en een aanpakker;
 • Je staat stevig in je schoenen, je beschikt over een flinke dosis humor;
 • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding;
 • Een afgeronde secretariële opleiding is een pré;
 • Werkervaring als Juridisch Secretaresse is een pré.
 • 24 - 40 uur per week beschikbaar

Hebben wij jou enthousiast gemaakt en ben je benieuwd wat wij jou te bieden hebben? Stuur dan je sollicitatie met motivatie en cv naar office@baseadvocaten.nl of stel je vragen aan Tanja de Waard.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

28/08
2023
Het is een jubileumjaar in het Escher-museum aan het Lange Voorhout in Den Haag. De kunstenaar die brede bekendheid gaf aan de Penrose-trap – later geholpen door Christopher...
Lees meer
20/01
2023
Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Ook in 2023. Hierbij nemen wij u mee in een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke wetswijzigingen die per 1 januari 2023 zijn...
Lees meer
05/01
2023
"Ik schop hem doormidden en sla hem voor zijn hoofd!" Niet een tekst die je verwacht te horen op een werkborrel. Na de vele kerstborrels vorige maand, volgen rond deze tijd van...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Carrière - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord