BASE Advocaten Rotterdam

Disciplinaire maatregelen

Een werkgever kan verschillende disciplinaire maatregelen opleggen. Een officiële waarschuwing en de schorsing zijn de meest bekende maatregelen. Maar er kan ook worden gedacht aan het onthouden van een promotie, het plaatsen in een lagere functie of het vorderen van een overeengekomen boete. De advocaten van BASE kunnen u begeleiden wanneer u als werkgever een disciplinaire maatregel wenst op te leggen, maar ook in geval u als werknemer met een dergelijke maatregel te maken krijgt.

Vragen over Disciplinaire maatregelen

Mocht u vragen hebben, advies willen of bijstand nodig hebben aangaande dit onderwerp, neemt u dan contact op met de sectie Arbeidsrecht.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Nieuws

19/01
2021
Momenteel geniet de bestuurder van een stichting meer ontslagbescherming dan een bestuurder van een NV of BV. Met de inwerkingtreding van de Wet Bestuur en Toezicht...
Lees meer
19/01
2021
BASE heeft vacatures. Neem contact op met Marlotte Reckers voor meer informatie.
Lees meer
08/12
2020
Een geschil over de overname van Corendon door Sunweb is het volgende praktijkvoorbeeld van de invloed van COVID-19 op commerciële contracten. In kort geding (...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Disciplinaire maatregelen - BASE Advocaten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.