BASE Advocaten Rotterdam

Franchise

In franchiserelaties kunnen geschillen ontstaan. Bijvoorbeeld over omzet- en winstprognoses of internetverkopen. BASE is bij uitstek in staat u hierin bij te staan. Zowel met advies als met juridische bijstand voor een rechter of arbiter. Procederen in deze kwesties vraagt om meer dan alleen kennis van het franchiserecht. Het gaat om de vraag hoe het doel het beste bereikt kan worden. Op basis van onze expertise over commerciële contracten en onze diepgaande proceservaring zijn wij in staat de juiste processtrategie voor uw zaak te bepalen en uit te voeren. Op dit moment volgt BASE de ontwikkelingen rondom het wetsvoorstel Franchise (verankering NFC in het Burgerlijk Wetboek). BASE kan u over de gevolgen daarvan informeren en adviseren.

Vragen over Franchise

Mocht u vragen hebben, advies willen of bijstand nodig hebben aangaande dit onderwerp, neemt u dan contact op met de sectie Corporate & Commercial Litigation.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Nieuws

29/06
2021
Met oudere werknemers afspraken maken over uitdiensttreding onder toekenning van een vergoeding kan de werkgever duur komen te staan. De belastingdienst hanteert namelijk een...
Lees meer
21/06
2021
Werkgevers krijgen wel eens te maken met ziekmeldingen zonder dat aanvankelijk sprake is van ziekte. Gedacht kan worden aan een werkplek die niet geschikt is voor de werknemer....
Lees meer
03/06
2021
Gisteren is door werkgevers en vakbonden het Advies Arbeidsmarkt gepresenteerd. Dit advies is in de SER tot stand gekomen en is gericht aan het nieuw te vormen kabinet om ter...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Franchise - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord