BASE Advocaten - The Litigation Firm

Gouden Zandloper - BASE beste dienstverlener

Artikelen 09 maart 2007

Op 9 maart 2007 zijn in de advocatuur de winnaars van de Gouden Zandlopers 2007 bekend gemaakt in verschillende categorieën. BASE staat, kort na haar 1-jarig bestaan, op de derde plaats van "beste dienstverlener" in de Advocatuur, nota bene onmiddellijk na De Brauw Blackstone Westbroek. De categorie "beste dienstverlener" valt onder de categorie "het beste advocatenkantoor" en is gekozen door de lezers van advocatie.nl. Dat lezersbestand bestond per december 2006 voor 57% uit advocaten, terwijl de rest wordt gevormd door consultants, marketingmanagers, bedrijfsjuristen en rechtenstudenten. Zie het citaat hieronder:
"Winnaar
Als 'Het beste advocatenkantoor' is wederom De Brauw Blackstone Westbroek als winnaar uit de bus gekomen. Het kantoor behaalde bij de categorieën juridisch inhoudelijke kwaliteit en beste werkgever de eerste plaats en bij de categorie beste dienstverlener de tweede plaats. Als eerste in deze laatste categorie kwam Anker & Anker naar voren. Bij juridisch inhoudelijke kwaliteit staat Anker & Anker op nummer 2 en Pels Rijcken & Drooglever Fortuijn op de derde plaats. Kennedy Van der Laan staat in de categorie beste werkgever op de tweede plaats en Anker & Anker op de derde plaats. Op de derde plaats in de categorie beste dienstverlener staat het jonge kantoor van BASE Advocaten."

Het volledige artikel is hier te lezen.

(c) BASE Advocaten B.V.

Dit artikel is met de grootst mogelijke zorg samengesteld. Aan de inhoud daarvan kunnen echter geen rechten worden ontleend.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord