BASE Advocaten - The Litigation Firm

JURIST & WERK CONGRES

Events 26 april 2016

Aanstaande vrijdag 29 april vindt het jaarlijkse Jurist & Werkcongres plaats. Namens BASE advocaten zullen Virgil Appelman, Ruben van Eijck en Sanne Barbas de deelnemende studenten uitdagen met een interactieve litigation-workshop. Het congres wordt georganiseerd door de Universiteit Leiden, met als doel het contact tussen rechtenstudenten en potentiële werkgevers te vergemakkelijken en bevorderen. BASE hecht groot belang aan het blijvend kunnen aantrekken van topstudenten die in haar team passen en die zich aangetrokken voelen tot Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Naast workshops zullen er gedurende het symposium verschillende sprekers aan het woord komen die het thema van dit jaar belichten. Dit thema is opiniedelicten: "het vrije woord in de kiem gesmoord?". De dag zal worden afgesloten met een banenborrel en diner, waarbij de rechtenstudenten op informele wijze kennis kunnen maken met de juridische kantoren.

Het Jurist & Werkcongres 2016 vindt plaats in de Koepelkerk te Amsterdam. Voor meer informatie kunt u de website hier bezoeken.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord