BASE Advocaten - The Litigation Firm

BASE advocaat Karen Hordijk geselecteerd in de “35 onder 35”

Nieuws 24 juni 2016
BASE advocaat Karen Hordijk is door het Advocatenblad geselecteerd als Hoogvlieger van 2016! In de lijst "35 onder 35" presenteert het blad 35 jonge talenten die er uitspringen omdat zij goed zijn in hun vak en daarnaast ook op ander gebied actief zijn.

Naast haar baan als advocaat bij BASE Advocaten is Hordijk sinds 2011 trouwambtenaar in haar geliefde stad Rotterdam. Ten tijde van haar beëdiging als buitengewoon ambtenaar van de burgerlijke stand was zij de jongste trouwambtenaar van de gemeente Rotterdam. Nu sluit ze mening huwelijk in binnen- en buitenland.

In de lijst "35 onder 35" van het Advocatenblad worden de meest opvallende, ambitieuze, jonge advocaten van Nederland gepresenteerd die naast hun vak andere bijzondere prestaties hebben geleverd. Talenten waarvan we in de toekomst nog veel gaan horen volgens het Advocatenblad. Advocaat Karen Hordijk is als een van de hoogvliegers van 2016 geselecteerd uit een longlist van ruim zeventig jonge advocaten. Deze longlist kwam tot stand door eigen onderzoek van het blad in samenwerking met een dertigtal deskundigen. Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord