BASE Advocaten - The Litigation Firm

BASE aanwezig op de Jonge Balie Dagen 2016

Nieuws 06 juli 2016

Donderdag 7 juli 2016 vinden de pleitwedstrijden van de Jonge Balie Dagen 2016 plaats. Als litigation firm is BASE actief betrokken bij deze wedstrijden, en is het inmiddels een jaarlijkse traditie dat er vanuit BASE Advocaten een jonge advocaat meedoet. Dit jaar neemt advocate Karen Hordijk deel aan de pleitwedstrijden.

 

 

De Jonge Balie Dagen
De Jonge Balie Dagen zijn een jaarlijks terugkerend evenement, dat door Stichting Jonge Balie Rotterdam wordt georganiseerd. Het doel van dit evenement is om jonge advocaten een bredere ontwikkeling op juridisch vlak te bieden, door het organiseren van lezingen, thema dagen en evenementen. Gedurende de Jonge Balie Dagen kunnen alle leden van de Jonge Balie Rotterdam zich verdiepen in wisselende juridische thema's.

Dit jaar staan de Jonge Balie Dagen in het teken van "Planet Earth 360". Wilt u meer weten over deze dagen? Bekijk het gehele programma op de officiële website.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord