BASE Advocaten - The Litigation Firm

BASE advocaat Karen Hordijk winnaar Rotterdamse pleitwedstrijden 2016

Nieuws 08 juli 2016
Als onderdeel van de Jonge Balie Dagen 2016 vonden afgelopen donderdag 7 juli de Rotterdamse pleitwedstrijden plaats. Met trots kunnen wij mededelen dat BASE advocaat Karen Hordijk tot winnaar is verkozen van dit jaar.

 

Tijdens de ceremonie werd Karen de wisselbeker uitgereikt, waar alle winnaars van de Rotterdamse pleitwedstrijden sinds 1952 opstaan. Hierop staat ook de naam van BASE advocaat Virgil Appelman gegraveerd, die de pleitwedstrijden in 2000 won. Naast de beker nam Karen ook de Gouden Bef en een waardebon voor een op maat gemaakte advocatentoga in ontvangst.

Met het winnen van de pleitwedstrijden kwalificeert Karen zich voor de landelijke pleitwedstrijden die volgend jaar in Utrecht plaatsvinden. Hier zal ze de Rotterdamse eer verdedigen. Namens ons kantoor willen we Karen van harte feliciteren met deze overwinning!

Wilt u meer weten over de pleitwedstrijden van de Jonge Balie Dagen 2016? Lees dan hier meer.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord