BASE Advocaten - The Litigation Firm

BASE VIERT 10-JARIG JUBILEUM: EEN TERUGBLIK

Events 29 augustus 2016
Dit jaar is het tien jaar geleden dat BASE Advocaten werd opgericht. Uiteraard is dit reden voor een feest, maar ook een reden voor een terugblik. We kijken terug op tien jaar BASE.


De oorsprong - back to the beginning
In 2006 is BASE opgericht door vier advocaten, allen afkomstig van grotere advocatenkantoren. Met de oprichting van BASE zijn twee ambities samengekomen: topkwaliteit leveren en je eigen koers bepalen.

Zelf koersbepalend zijn betekent vooral: doen wat je leuk vindt en waar je goed in bent. Bij BASE betekent dat: het procederen en adviseren op het gebied van corporate & commercial litigation en arbeidsrecht. Net als 10 jaar geleden zijn dit nog steeds de twee kernexpertises van BASE.

No-nonsense kantoor
Het DNA van BASE is ook al 10 jaar hetzelfde: Kwaliteit en no-nonsense. Voor het aantrekken van nieuwe collega's is BASE altijd op zoek naar toptalent zonder kapsones. Typisch Rotterdams dus.

Groei
In 2006 is BASE begonnen met 5 medewerkers op het eerste kantoor aan de Van Vollenhovenstraat in het Scheepsvaartkwartier. Door de groei in de loop der jaren, BASE kent inmiddels 20 medewerkers, waren verhuizingen noodzakelijk. Inmiddels is BASE gevestigd in haar vierde pand, nog steeds in het Scheepsvaartkwartier, maar nu aan de Zeemansstraat 7. Uiteraard in Rotterdam.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord