BASE Advocaten - The Litigation Firm

Excellentie zonder protserigheid: BASE advocaten in Friends in Business Magazine

Nieuws 06 oktober 2016
Naar aanleiding van het tienjarig bestaan van BASE Advocaten heeft het Rotterdamse business magazine Friends In Business (FIB) een prachtig interview afgenomen met de vijf partners van BASE. Hierin wordt een terugblik gegeven over de afgelopen tien jaar, waarin ontwikkelingen, verhuizingen maar ook herinneringen worden gedeeld.

 

Outstanding & some humour
De twee kernwaarden waarover elke BASE Advocaat moet beschikken: kwaliteit en humor. Deze kernwaarden zijn bij de oprichting van BASE tien jaar geleden al vastgelegd, en zullen ook niet veranderen. Een goede, ontspannen werksfeer is namelijk hét recept voor een succesvol advocatenkantoor. De Rotterdamse onderneming staat al jaren bekend als een no-nonsense kantoor: excellentie zonder protserigheid. Dit uit zich ook in de manier waarop het interview is afgenomen. De partners Virgil Appelman, Ruben van Eijck, Rob Sies, Joris Arts en Jan-Willem van Geen worden omschreven als ondernemers die vaak lachen, en uiteraard, veel praten.

BASE 2.0
Het tienjarig bestaan van BASE is reden voor de partners om de koppen weer bij elkaar te steken. Het opstarten van BASE was een "revolutionaire zet" binnen de advocatuur, er waren toentertijd weinig anderen die op eigen kracht een nichekantoor met twee specialisaties oprichten, geeft BASE partner Rob Sies aan in het interview. In de loop der jaren werd dit veel gangbaarder. BASE wil koploper blijven, en gaat de komende jaren kijken op welke manieren zij dit kunnen vervullen. Ofwel, op welke manieren BASE zich kan blijven onderscheiden van andere nichekantoren. Een BASE 2.0.

Bekijk het gehele interview van Friends in Business hier.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord