BASE Advocaten - The Litigation Firm

Steuntje in de rug: stappenplan reorganisatie

Nieuws 11 mei 2020
BASE Advocaten biedt ondernemers een steuntje in de rug door haar Stappenplan Reorganisatie beschikbaar te stellen. Veel ondernemers hebben al rake klappen moeten incasseren gedurende de coronacrisis. En het einde is helaas nog niet in zicht. Het is een tijd waarin ondernemers zowel hun bedrijfsplan als de opzet van hun organisatie kritisch tegen het licht houden. Omdat het bedrijf al in zwaar weer verkeert of in een poging de onderneming toekomstbestendig te maken, bijvoorbeeld door de organisatie efficiënter in te richten. Daarbij zal vaak ook een reorganisatie worden overwogen. Een lastig proces als je niet bekend bent met reorganiseren en mogelijk zelfs ontslag van personeel.

Het Stappenplan geeft overzichtelijk aan wat een werkgever moet doen wanneer deze wil gaan reorganiseren. Het Stappenplan gaat echt dieper dan de vele blogs die in deze tijd her en der verschijnen en kan daarom worden gebruikt als uitgangspunt voor een solide reorganisatie. Het Stappenplan kan overigens ook goed worden gebruikt door ondernemingsraden of andere werknemersvertegenwoordigingen wanneer zij betrokken worden bij een reorganisatie. Het geeft hen inzicht in de wettelijke kaders rondom een reorganisatie.

Wenst u het Stappenplan Reorganisatie te ontvangen, neemt u dan contact op met een van onze advocaten van de sectie arbeidsrecht. Zij mailen u dan geheel vrijblijvend de meest recente versie.

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord