BASE Advocaten - The Litigation Firm

BASE Seminar Wet Werk en Zekerheid 6 november jl.

Artikelen 14 november 2014

Op donderdag 6 november 2014 gaven Rob Sies, Hian Li Ko en Jan-Willem van Geen van de sectie Arbeidsrecht een zeer succesvol seminar over de Wet Werk en Zekerheid. Deze wet zal namelijk vanaf 1 januari 2015 het arbeidsrecht in Nederland drastisch veranderen. Elke onderneming met personeel zal met deze wijzigingen in aanraking komen. Het is dus van belang dat men op de hoogte is van de belangrijkste wijzigingen en hoe hier in de praktijk mee kan worden omgegaan. Het doel van dit seminar was om de deelnemers daarin te ondersteunen. In anderhalf uur werden de hoofdlijnen van de nieuwe wet uiteengezet.

De veelheid en complexiteit aan wijzigingen leidden bij de deelnemers tot de nodige onrust omdat men zich realiseerde dat er nog het nodige werk aan de winkel was voordat het predicaat “WWZ-proof” zou kunnen worden gegeven. Naar aanleiding van de vragen vanuit het publiek, gaven de sprekers een aantal praktische tips en kwamen met enige broodnodige creatieve en praktische oplossingen. De discussie werd uiteindelijk onder het genot van een borrel voortgezet in de befaamde BASE-bar.

BASE wil haar relaties graag goed voorbereiden en ondersteunen bij de implementatie van alle aankomende wijzigingen. Als u vragen heeft over de Wet Werk en Zekerheid en de praktische uitwerking daarvan, dan kunt u zich uiteraard wenden tot mr. R.C. Sies , mr. H.L. Ko, of mr. J.W. van Geen . Zij helpen u graag!

 

Aan de slag

Meer informatie

Terug

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Actueel-detail - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord