BASE Advocaten Rotterdam

Secretariaat

BASE Advocaten is op zoek naar een

LEGAL ASSISTANT
(24-40 uur)

 

Heb jij ervaring als juridisch secretaresse? Ben jij de veelzijdige duizendpoot, die het overzicht bewaart, snel kan schakelen en energie krijgt van organiseren? Wil jij bijdragen aan een succesvol team met enthousiaste en gedreven collega's, waar ook plezier hebben met elkaar belangrijk is? Dan zijn wij op zoek naar jou!BASE Advocaten is een middelgroot jong en ambitieus Rotterdams no-nonsense advocatenkantoor. Ons kantoor heeft 20 medewerkers, bestaat 17 jaar en bevindt zich op een prachtige locatie met uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wij werken met passie en ambitie binnen de juridische branche voor meerdere secties, waaronder Arbeidsrecht en Corporate & Commercial litigation. Als Legal Assistant kom je te werken binnen een hecht team: er wordt hard gewerkt maar ook zeker hard gelachen! Het hechte team zorgt ervoor dat er een fijne en informele sfeer heerst.

 

Functieomschrijving

Als Legal Assistant ben jij verantwoordelijk voor het organisatorische en secretariële deel van de praktijk. Op alle mogelijke manieren voer jij ondersteunende werkzaamheden uit voor de advocaten. Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel en bent degene die het team geheel kan ontzorgen. Je pikt nieuwe werkzaamheden snel op, bent communicatief sterk en nauwkeurig. Verder kan je denken aan taken als:

   • onderhouden van contact met alle betrokken partijen is vanzelfsprekend voor jou;
   • inkomende en uitgaande telefoon en correspondentie beheer jij;
   • je redigeert en verwerkt juridische stukken;
   • je kan als geen ander de agenda beheren en doet de termijnbewaking;
   • dossier- en archiefbeheer valt ook onder jouw verantwoordelijkheid.

Wat zoeken wij in jou?

   • Je spreekt en schrijft uitstekend Nederlands;
   • Je kunt goed overweg met MS Office (Outlook, Word, Powerpoint, Excel);
   • Je bent leergierig en een aanpakker;
   • Je staat stevig in je schoenen, je beschikt over een flinke dosis humor;
   • Je bent representatief en hebt een professionele werkhouding;
   • Je hebt een afgeronde secretariële opleiding;
   • Je hebt werkervaring als Juridisch Secretaresse in de advocatuur.

Ons aanbod

  Een prettige, informele en resultaatgerichte werksfeer. Veel leuke (ski)uitjes. Je krijgt een contract met uitzicht op een vaste aanstelling, geheel afhankelijk van jouw wensen en ambities. De hoogte van het salaris is afhankelijk van jouw opgedane kennis en ervaring. Verder kun je rekenen op uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals minimaal 25 vakantiedagen, reiskostenvergoeding, een goede pensioenregeling én een dertiende maand. 

Heb je nog vragen of ben je geïnteresseerd? Bel gerust met Tanja de Waard (010-275 99 11) en/of stuur je sollicitatie met motivatie en CV naar tanja.dewaard@baseadvocaten.nl.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

28/08
2023
Het is een jubileumjaar in het Escher-museum aan het Lange Voorhout in Den Haag. De kunstenaar die brede bekendheid gaf aan de Penrose-trap – later geholpen door Christopher...
Lees meer
20/01
2023
Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Ook in 2023. Hierbij nemen wij u mee in een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke wetswijzigingen die per 1 januari 2023 zijn...
Lees meer
05/01
2023
"Ik schop hem doormidden en sla hem voor zijn hoofd!" Niet een tekst die je verwacht te horen op een werkborrel. Na de vele kerstborrels vorige maand, volgen rond deze tijd van...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Secretariaat - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord