BASE Advocaten Rotterdam

Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam

Op zoek naar een ondernemingsrecht advocaat Rotterdam die professioneel en strategisch te werk gaat? Binnen het ondernemingsrecht is BASE Advocaten gespecialiseerd in corporate en commercial litigation. Dit is gericht op het voorkomen en oplossen van geschillen in en om de onderneming. Soms blijven wij als ondernemingsrecht advocaat Rotterdam onzichtbaar achter de schermen en vormen met u samen een zo optimaal mogelijk dossier voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om en aanpak voor de schermen.

Als ondernemingsrecht advocaat Rotterdam staan wij binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Wij beoefenen proces- en conflictmanagement op het hoogste niveau. Enkele voorbeelden zijn geschillen binnen de vennootschap, aandeelhouders-geschillen, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, en beroepsaansprakelijkheidskwesties.

Virgil Appelman, partner

Virgil Appelman is partner en één van de oprichters van BASE Advocaten. Virgil heeft een brede procespraktijk en is gespecialiseerd in zowel corporate litigation als commercial litigation en arbitrage.  De juridische expertise van Virgil Appelman.

Ruben van Eijck, partner

Ruben van Eijck heeft een brede procespraktijk en is gespecialiseerd in corporate litigation en (international) commercial litigation. Zijn praktijk omvat onder andere joint venture, aandeelhouders- en overnamegeschillen, enquêteprocedures, procedures over bestuurders-, commissarissen-, en beroepsaansprakelijkheid.  De juridische expertise van Ruben van Eijck.

Joris Arts, partner

Joris Arts is partner en gespecialiseerd in commerciële contracten en aansprakelijkheid. Door zijn ervaring bij het ministerie van Economische Zaken heeft Joris ook specifieke kennis van de energiesector.  De juridische expertise van Joris Arts.

Michiel Sweerts, advocaat

Michiel Sweerts is gespecialiseerd in het ondernemingsrecht, huurrecht en bank- en effectenrecht. Hij heeft ervaring op het gebied van het huurrecht voor woonruimte en behandelt onder meer overlastkwesties, verboden onderhuurgeschillen en huurbeëindigingsprocedures.  De juridische expertise van Michiel Sweerts.

Thomas Faaij, advocaat

Thomas Faaij procedeert en adviseert over commerciële, contractuele en ondernemingsrechtelijke geschillen. Hij legt beslagen en voert procedures in verschillende instanties, zowel in eerste aanleg, hoger beroep en kort geding. Daarnaast heeft hij ervaring en affiniteit met het energierecht.  De juridische expertise van Thomas Faaij.

Mirjam Klompenhouwer, advocaat

 

Sanne Geldof, advocaat

Sanne Geldof is vanaf 2016 werkzaam bij BASE Advocaten op de sectie Corporate & Commercial Litigation en rondde in 2015 de Master Arbeidsrecht aan de Universiteit Leiden cum laude af.  De juridische expertise van Sanne Geldof.

Max Luiten, advocaat

Max Luiten maakt sinds 2016 onderdeel uit van de sectie Corporate & Commercial Litigation. Hij procedeert en adviseert over commerciële contracten en ondernemingsrechtelijke geschillen, zowel in het Nederlands als in het Engels. De juridische expertise van Max Luiten.

Edwin de Jong, advocaat

 

Advies van onze ondernemingsrecht advocaat Rotterdam?

Wilt u advies of heeft u bijstand nodig van een van onze advocaten op het gebied van ondernemingsrecht? Wij staan u graag bij! U kunt contact met ons opnemen via onderstaande buttons.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

22/04
2021
Werknemers schijnen steeds meer stress te ervaren doordat zij het gevoel hebben altijd aan te moeten staan en direct te moeten reageren op e-mails/berichten. Dat we met z'n...
Lees meer
16/04
2021
Vanwege corona werken steeds meer mensen thuis en de verwachting is dat thuiswerken ook in de toekomst vaker zal voorkomen. Veel werkgevers gaan daarom over tot het opstellen...
Lees meer
13/04
2021
De Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR), die met ingang van 1 juli 2021 in werking treedt, beoogt de regeling voor bestuur en toezicht bij verschillende soorten...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Ondernemingsrecht advocaat Rotterdam - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord