BASE Advocaten Rotterdam

Arbeidsrecht advocaat Rotterdam

Op zoek naar een arbeidsrecht advocaat Rotterdam? BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. Wij adviseren en procederen onder meer op het gebied van ontslag, disciplinaire maatregelen, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. 

Bij BASE Advocaten staat maatwerk centraal bij de behandeling van iedere zaak. We doen het samen, advocaat en cliënt. Als arbeidsrecht advocaat Rotterdam willen we toegevoegde waarde bieden door alleen te willen doen waar we écht goed in zijn. Hieronder onze specialisten op het gebied van arbeidsrecht.

Rob Sies, partner

Rob Sies is partner en één van de oprichters van BASE en arbeidsrecht advocaat Rotterdam. Door zijn bijzondere affiniteit met de bestuurlijke top van zorginstellingen heeft Rob veel ervaring met - en kennis van - de Wet Normering Bezoldiging Topfunctionarissen publieke en semipublieke instellingen (WNT). De juridische expertise van Rob Sies.

Jan-Willem van Geen, partner

Jan-Willem van Geen is gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Als arbeidsrecht advocaat Rotterdam heeft hij een brede praktijk waarin hij adviseert, onderhandelt en procedeert (ook in hoger beroep) voor zowel nationale als internationale cliënten. Zijn ruime ervaring zorgt ervoor dat Jan-Willem snel kan schakelen en waar nodig direct kan doorpakken. De juridische expertise van Jan-Willem van Geen.

Sanne Barbas, advocaat 

Als arbeidsrecht advocaat Rotterdam is Sanne Barbas gespecialiseerd in de arbeidsrechtelijke advies- en procespraktijk. Zij adviseert en procedeert onder andere over ontslag, reorganisaties, medezeggenschap en arbeidsvoorwaarden. Zij heeft bijzondere affiniteit met werkgeversaansprakelijkheid bij bedrijfsongevallen. De juridische expertise van Sanne Barbas.

Marlotte Reckers, advocaat

Marlotte Reckers is vanaf 2017 werkzaam op de sectie Arbeidsrecht van BASE Advocaten. In haar dagelijkse praktijk als arbeidsrecht advocaat staat zij zowerl werkgevers als werknemers bij in uiteenlopende arbeidsrechtelijke vraagstukken. De juridische expertise van Marlotte Reckers

Romée Wouters, advocaat

Romée Wouters is vanaf 2020 werkzaam bij BASE Advocaten op de sectie Arbeidsrecht.

Anouk van den Bosch, juridisch medewerker

Anouk van den Bosch is sinds 2022 als juridisch medewerker werkzaam op de sectie Arbeidsrecht van BASE Advocaten.

Advies van onze arbeidsrecht advocaat Rotterdam?

Wilt u advies of heeft u bijstand nodig van een van onze advocaten op het gebied van arbeidsrecht? Wij staan u graag bij! U kunt contact met ons opnemen via onderstaande buttons.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

28/08
2023
Het is een jubileumjaar in het Escher-museum aan het Lange Voorhout in Den Haag. De kunstenaar die brede bekendheid gaf aan de Penrose-trap – later geholpen door Christopher...
Lees meer
20/01
2023
Het arbeidsrecht is altijd in beweging. Ook in 2023. Hierbij nemen wij u mee in een aantal belangrijke arbeidsrechtelijke wetswijzigingen die per 1 januari 2023 zijn...
Lees meer
05/01
2023
"Ik schop hem doormidden en sla hem voor zijn hoofd!" Niet een tekst die je verwacht te horen op een werkborrel. Na de vele kerstborrels vorige maand, volgen rond deze tijd van...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Arbeidsrecht advocaat Rotterdam - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord