BASE Advocaten Rotterdam

Boetes inspectie SZW

De Inspectie SZW houdt onder meer toezicht op de naleving van de regelgeving inzake arbeidsomstandigheden en de Wet arbeid vreemdelingen (Wav). Wanneer er een overtreding wordt geconstateerd, kan dit leiden tot substantiële boetes. Uiteraard is het voorkomen van een boete het meest wenselijk. BASE Advocaten kan u in dat kader van advies voorzien. Wanneer er een overtreding in uw onderneming is geconstateerd, kunnen de advocaten van BASE u helpen in een poging de boete als nog te voorkomen of een boete te laten matigen.

Vragen over Boetes inspectie SZW

Mocht u vragen hebben, advies willen of bijstand nodig hebben aangaande dit onderwerp, neemt u dan contact op met de sectie Arbeidsrecht.

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Nieuws

08/12
2020
Een geschil over de overname van Corendon door Sunweb is het volgende praktijkvoorbeeld van de invloed van COVID-19 op commerciële contracten. In kort geding (...
Lees meer
20/11
2020
In mei 2020 maakte staatssecretaris Vijlbrief van Financiën bekend dat werkgevers in 2020 in het kader van de coronacrisis de vaste reiskostenvergoedingen onbelast mochten...
Lees meer
22/10
2020
In maart 2020 deelde BASE haar paper " Corona & Contracten ". Inmiddels is de eerste jurisprudentie verschenen over de invloed van corona op de naleving van contracten. Het...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Boetes inspectie SZW - BASE Advocaten
Akkoord
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en je toegang te geven tot onze social media.
Door gebruik te maken van deze website of door op akkoord te drukken, ga je akkoord met ons cookiebeleid.