BASE Advocaten Rotterdam
Sanne Barbas - BASE Advocaten

Sanne Barbas

sanne.barbas@baseadvocaten.nl 010 275 99 11 010 275 99 10 V-card LinkedIn Sanne Barbas

Sanne Barbas is sinds 2012 werkzaam op de sectie Arbeidsrecht van BASE Advocaten. Sanne is gespecialiseerd in de arbeidsrechtelijke advies- en procespraktijk. Zij adviseert, procedeert en onderhandelt onder meer over ontslag, reorganisaties, werkgeversaansprakelijkheid en arbeidsvoorwaarden. Sanne treedt voor zowel ondernemers als ondernemingsraden op in het kader van het medezeggenschapsrecht - een rechtsgebied waarmee zij een bijzondere affiniteit heeft. Daarnaast houdt zij zich onder meer bezig met het opstellen van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaardenhandboeken, concurrentie- en/of relatiebedingen en beëindigingsovereenkomsten.

Sanne is lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA). Voordat Sanne bij BASE Advocaten in dienst trad, studeerde zij aan de Universiteit Utrecht. De master Recht & Onderneming behaalde zij cum laude.

Sanne Barbas heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:

Arbeidsrecht
- Collectief ontslag
- Medezeggenschap

Op grond van deze registratie is zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.

Expertise

  • Arbeidsrecht

Functie

  • Advocaat

Talen

  • Nederlands
  • Engels

Opleiding

  • Master Recht & Onderneming (cum laude), Universiteit Utrecht (2012)

Bijzonderheden

  • Lid van de Vereniging van Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten (VRAA)
  • Bestuurslid (secretaris) Jonge Balie Rotterdam (2015-2016)
  • Bestuurslid (commissaris opleiding) Jonge Balie Rotterdam (2014-2015)
  • Jonge Balie Dagen Commissie (2014)
  • Gastspreker LabourLawLands 2019 - Ontslagvolgorde en afspiegeling

Artikelen

The Litigation firm

Uw probleem oplossen, zodat u verder kunt met ondernemen. Daar gaat het om. Het is ons vak en onze passie om een zakelijk of arbeidsrechtelijk geschil beheersbaar te maken en op te lossen. Soms kan dat door als advocaat onzichtbaar te blijven en achter de schermen een zo optimaal mogelijk dossier te vormen voor en met u. Een andere keer vraagt een zaak om een aanpak voor de schermen. Diplomatiek waar het kan en agressief waar het moet. En soms is keihard procederen onvermijdelijk. Omdat de grenzen zijn bereikt, omdat een wederpartij niet bereid blijkt tot een constructieve oplossing, of omdat het voor uw reputatie in de markt van belang kan zijn om een streep te trekken.

Maatwerk staat centraal bij de behandeling van iedere zaak. Want we doen het samen, advocaat en cliënt. We investeren in de onderlinge samenwerking en verdiepen ons in uw onderneming en uw markt. BASE maakt duidelijke keuzes uit kracht, omdat we alleen willen doen waar we écht goed in zijn en omdat u altijd moet kunnen rekenen op toegevoegde waarde. Daarom richt onze praktijk zich op Corporate & Commercial Litigation en Arbeidsrecht.

Expertise

Corporate & Commercial Litigation

Bij BASE Advocaten beoefenen we de proces- en conflictmanagement praktijk op het allerhoogste niveau. Wij staan binnen- en buitenlandse cliënten bij in vitale zakelijke geschillen. Geschillen binnen de vennootschap, bestuurdersaansprakelijkheidskwesties, aandeelhouders-geschillen, geschillen over commerciële contracten, overnamegeschillen, geschillen tegen (of voor) financiële instellingen over zorgplichtkwesties en beroepsaansprakelijkheidskwesties. Het zijn slechts enkele voorbeelden. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Arbeidsrecht

BASE Advocaten biedt topspecialisten op het gebied van het arbeidsrecht. Wij staan zowel werkgevers (nationaal en internationaal), individuele bestuurders/werknemers, als ondernemingsraden bij. In de dagelijkse praktijk adviseren en procederen wij onder meer op het gebied van ontslag, reorganisaties, arbeidsvoorwaarden, disciplinaire maatregelen, medezeggenschap en werkgeversaansprakelijkheid. Klik hieronder voor meer informatie.

Lees meer

Nieuws

22/04
2021
Werknemers schijnen steeds meer stress te ervaren doordat zij het gevoel hebben altijd aan te moeten staan en direct te moeten reageren op e-mails/berichten. Dat we met z'n...
Lees meer
16/04
2021
Vanwege corona werken steeds meer mensen thuis en de verwachting is dat thuiswerken ook in de toekomst vaker zal voorkomen. Veel werkgevers gaan daarom over tot het opstellen...
Lees meer
13/04
2021
De Wet bestuur en toezicht rechtspersonen (WBTR), die met ingang van 1 juli 2021 in werking treedt, beoogt de regeling voor bestuur en toezicht bij verschillende soorten...
Lees meer
Partner van
logo Erasmus
Vriend van
logo Sophia Kinderziekenhuis
Sanne Barbas - BASE Advocaten
Wij gebruiken cookies om de ervaring op onze website te verbeteren, statistieken bij te houden en u toegang te geven tot onze social media.
Door op akkoord te drukken, gaat u akkoord met ons cookiebeleid.
Akkoord Niet akkoord